Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Korta Skidresor och weekends

Billiga skidresor över en långhelg eller ledigheten

Har du en klämdag och är sugen på skidåkning? Anledningarna kan vara många, men du kan vara lugn, vi har billiga weekend och kortresor till Alperna med flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg under hela vintern. Eftersom vi har våra egna boenden nere i Alperna är möjligheterna många när du åker på kortresor med oss. Känner du dig spontan och har några extra semesterdagar över kan du till exempel boka in en billig sista minuten skidresa över en weekend och sätta lite snökant på vardagen.


Skidåkning med vänner, företaget eller familjen

Korta skidresor är bland annat väldigt populärt bland större sällskap och företagsgrupper. Är ni ett företag eller förening som vill åka på skidresa kan ni läsa mer under "Firmatur" och ”Grupper” så hjälper vi dig att hitta skidresor som passar dig och ditt sällskap. Nedan kan du se några av våra kortare skidresor till Alperna. Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresa med Sunweb!


Du vet väll om att alla våra priser är inklusive liftkort?


Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)