Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Legendariskt skidområde med sprudlande afterski

Skidresor till Arlberg Skiregion

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Tillbaka

Skidbackar

51km

123km

131km

0km

305km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 13
Stollift 46
Släplift 28

Höjd

2811m
1300m

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
3,1%
Äldre par
9,4%
Familjer med yngre barn
0%
Familjer med äldre barn
21,9%
Grupp med vänner
37,5%
Övriga grupper
28,1%

Skidresor till Arlberg Skiregion

Härlig skidåkning i Arlberg

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka i Tyrolen, Österrike och omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg. Skidområdet ligger på gränsen vid Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades här den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hot spot-området för europeiska jet sets och olika kungligheter.

Här finns pister för både proffs och nybörjare. Är du lite mer erfaren kan Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg verkligen rekommenderas, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån ner mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen, i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel med dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar pister som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze. Freestylare roar sig bäst på Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 meters höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare hittar en fantastisk offpist från Valluga till Zürs.

Förstklassigt boende och skidåkning

Skidresor till Arlberg erbjuder varierad skidåkning för skidåkare på alla nivåer. Skidorten St. Anton Arlberg har länge varit en favorit för många svenskar och erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare med hög snösäkerhet. Lech ligger också i Arlberg och är Österrikes lyxigaste skidort med mysig bykänsla. Hotell och restauranger håller samma klass som pisterna – den högsta. Byn är dessutom omgiven av pister som är anpassade för både nybörjare och erfarna åkare.

Skidresor till Arlberg – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Arlberg. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Karta Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

17 boenden i Arlberg Skiregion

Visa alla skidresor i Arlberg Skiregion

1 skidort i Arlberg Skiregion

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)