Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Banyan

Hotel Banyan har ett perfekt läge; lugnt och ändå mitt i det livliga St. Anton centrum, bara 250 meter från liften och pisterna. Detta lyxiga hotell erbjuder många bekvämligheter, som ett stort spa, gym, inomhuspool och ett modernt frukostrum. hotellrummen är eleganta, moderna och utrustade med bland annat TV. På morgonen kan du njuta av en riklig och hälsosam frukostbuffé, så du blir full av energi inför dagen.

I Hotel Banyans omfattande spa hittar du bastu, ångbad, gym och en trevlig uppvärmd inomhuspool där du kan simma några avkopplande varv. Du kan även boka olika typer av massage. Efter en dag i det stora Arlberg skidområdet kan man utforska den populära afterskin i St Anton. På kvällen kan du prova en av många restauranger som St. Anton har att bjuda på. Från fina middagar till pasta, pizza och rätter från tyrolska köket; i St. Anton finns allt.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till busshållplats cirka 300 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 250 meter
 • Avstånd till skidskola cirka 250 meter

Läs mer

 • Modernt nytt hotell
 • Stort spa
 • Med buss eller kör själv
 • I centrum

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Modernt utrustat boende
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Värdeskåp (på rummet: gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1300m

Skidbackar

51km

123km

131km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 13
Stollift 46
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Arlberg

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka i Tyrolen, Österrike och omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg. Skidområdet ligger på gränsen vid Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades här den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hot spot-området för europeiska jet sets och olika kungligheter.

Här finns pister för både proffs och nybörjare. Är du lite mer erfaren kan Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg verkligen rekommenderas, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån ner mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen, i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel med dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar pister som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze. Freestylare roar sig bäst på Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 meters höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare hittar en fantastisk offpist från Valluga till Zürs.

Förstklassigt boende och skidåkning

Skidresor till Arlberg erbjuder varierad skidåkning för skidåkare på alla nivåer. Skidorten St. Anton Arlberg har länge varit en favorit för många svenskar och erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare med hög snösäkerhet. Lech ligger också i Arlberg och är Österrikes lyxigaste skidort med mysig bykänsla. Hotell och restauranger håller samma klass som pisterna – den högsta. Byn är dessutom omgiven av pister som är anpassade för både nybörjare och erfarna åkare.

Skidresor till Arlberg – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Arlberg. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=146986 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)