Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 1 april, 7 dagar, 1 person inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotell Mooserkreuz

7,8

Hotell Mooserkreuz ligger i Sankt Anton am Arlberg. Du kan enkelt upptäcka området med skidbussen som stannar i direkt anslutning till hotellet. Ta skidbussen tillbaka hem efter en underbar dag ute i pisterna - och sedan tillbaka ut igen för ännu mer skidåkning! Om utförsåkning inte riktigt är din grej, kanske du vill prova längdskidåkning. Det finns ett cross country spår mycket nära hotellet (30m).

Det traditionella hotellet har en härlig, alpin inredning. Mooserkreuz erbjuder flera mycket trevliga spa-faciliteter som en bastu och ett turkiskt bad. Eller kanske du föredrar att simma några längder i den uppvärmda inomhuspoolen. Efter ett besök här kommer du att känna dig pånyttfödd!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 800 meter, cirka 1,5 kilometer
 • Avstånd till flygplats cirka 100 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 800 meter
 • Avstånd till längdåkningsspår cirka 30 meter

Läs mer

 • Bastu, turkiskt bad och uppvärmd inomhuspool
 • Direkt intill skidbusshållplatsen
 • Mysig alpin inredning
 • Stor boka tidigt rabatt!

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Reception (öppen från 07:00 till 12:00 pm och från 16:00till 20 timmar)
 • Hiss (antal 1)
 • Värdeskåp (vid receptionen: gratis)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost serveras som buffé och på kvällen finns det en fyra rätters middag. Vissa kvällar serveras middag som buffé. Vegetariska val är möjlig.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skidområdet: Arlberg Skiregion

Höjd

2811m
1300m

Skidbackar

51km

123km

131km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 13
Stollift 46
Släplift 28

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Arlberg

Arlberg, även känd som Alpernas Mecka i Tyrolen, Österrike och omfattar byarna Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton am Arlberg och Flirsch am Arlberg. Skidområdet ligger på gränsen vid Vorarlberg och Tyrolen. I början av 1900-talet öppnades här den första skidskolan i världen under ledning av Hannes Schneider, uppfinnaren av Arlberg tekniken. Numera är denna skidort hot spot-området för europeiska jet sets och olika kungligheter.

Här finns pister för både proffs och nybörjare. Är du lite mer erfaren kan Kandahar skidbacken i St. Anton am Arlberg verkligen rekommenderas, en underbar upplevelse! Denna väg går från Kapall på 2330 m över havet, till Gampen och därifrån ner mot dalen i St. Anton. Dessutom finns det många möjligheter för nybörjare runt Galzig och Gampen, i de många blå och röda skidbackarna. En stor fördel med dessa områden är att det finns många liftar och nästan inga väntetider. För erfarna skidåkare utmanar pister som Mattunjoch, Schindlerkar och Schindler Spitze. Freestylare roar sig bäst på Stanton Park.

Den högsta punkten i skidorten är Valluga, på 2811 meters höjd. Härifrån har du en hisnande utsikt över Arlberg. Erfarna skidåkare hittar en fantastisk offpist från Valluga till Zürs.

Förstklassigt boende och skidåkning

Skidresor till Arlberg erbjuder varierad skidåkning för skidåkare på alla nivåer. Skidorten St. Anton Arlberg har länge varit en favorit för många svenskar och erbjuder spännande utmaningar för erfarna skidåkare med hög snösäkerhet. Lech ligger också i Arlberg och är Österrikes lyxigaste skidort med mysig bykänsla. Hotell och restauranger håller samma klass som pisterna – den högsta. Byn är dessutom omgiven av pister som är anpassade för både nybörjare och erfarna åkare.

Skidresor till Arlberg – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Arlberg. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147019 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)