Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Lgh Barbara

Barbara Lägenheter i Stumm erbjuder nya, moderna lägenheter för 2 - 4 personer i gröna omgivningar med utsikt över den vackra dalen Zillertal. Alla lägenheter har TV, Internet och diskmaskin. Barbara är centralt beläget i Stumm några minuters promenad från butiker och restauranger. Det är 100 meter till skidbussen, som på några minuter tar dig till liften i Kaltenbach. Här kan du gå lös i pisterna i det vackra Hochzillertal-Hochfügen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till centrum kaltenbach cirka 2,0 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 2 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 50 meter

Läs mer

 • Nya lägenheter
 • Centralt läge i Stumm
 • Internet och diskmaskin
 • Nära till centrum

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Modernt utrustat boende
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2050m
600m

Skidbackar

0km

19km

2km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 2
Gondobana 0
Stollift 3
Släplift 3

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Spieljoch/Fügen

Skidresor till Spieljoch/Fügen är perfekt för skidsemester med familjen i Österrike. Här finns lätt träningspister för nybörjare i dalen och långa nedfarter längs berget. Med den fria skidbussen kan du smidigt ta dig till närliggande skidområden. De populära skidorterna Fügen, Hochzillertal och Spieljoch har nyligen i nya moderna liftsystem och tar dig till många kilometer välpreparerade pister. Efter en spännande dag i pisterna kan du njuta av afterski en av de många piststugorna! Du kan också njuta av andra aktiviteter som en promenad med snöskor eller vandring, längdskidåkning och skridskoåkning i skidorten Fügen-Kaltenbach.

Lugnt boende, aktiv skidåkning

Spieljoch/Fügen är en del av det större skidområdet Zillertal Skidorterna Spieljoch och fügen är kända för sin snö. I dessa moderna skidorter har gjort stora investeringar i stora hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Fügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.På skidresor till Spieljoch/Fügen bor du i den lilla mysiga byn Stumm, som har en spännande historia många och vackra byggnader från 15- och 1700-talet. Här har du bra anslutning till alla skidområden tack vare gratis skidbussar som ingår i ditt liftkort och tar dig till zilertals bästa pister.

Skidresor till Spieljoch/Fügen – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Spieljoch/Fügen. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Fügen / Spieljoch

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skidområdet: Zillertal

Höjd

3250m
550m

Skidbackar

36km

244km

167km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 32
Gondobana 29
Stollift 63
Släplift 77

Glaciärer

1

Längdspår

36km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Zillertal

Skidresor till Zillertal erbjuder skidåkning i hjärtat av Österrike som består av en rad välkända skidresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

Skidorter för alla skidåkare

En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ter dig på cirka 7 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, är köerna korta.

Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbar skidåkning speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av områdets många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och restaurang skickar du kan du ansluta. Du kan också kolla vilka liftar som är öppna, genom iZillertal Arena app.

Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidorter har gjort stora investeringar i stora hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.

Skidresor till Zillertal – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145050 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)