Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

onsdag 10 januari, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Evianquelle

Hotel Evianquelle ligger i utkanten av dalen vid foten av Radhausberg och Zittrauertisches, och är omgivet av hög skog och vidsträckta vidder. Hotellet ligger mellan två skidområden med ett lugnt läge. Skidliften och pisterna hittar du 3,5 kilometer bort. Med en pendelbuss eller hotellets  egen shuttlebus tar du dig smidigt dig till liften. Hotel Evianquelle har ett spa med bastu, infraröd kabin, vilorum och gym.

De rymliga rummen är utrustade med alla nödvändigheter. En skidsemester på Hotel Evianquelle ger dig en kombination av aktivitet och lugn, dvs. allt du behöver för en skön semester!

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 3,5 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 3,5 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 370 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 3,5 kilometer

Läs mer

 • Wellness
 • Egen pendelbuss
 • Lugnt, traditionellt hotell
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 20:00)
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

HALVPENSION

  4 dagar 06.01 - 29.03 540:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dagar 06.01 - 28.03 720:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  6 dagar 21.12 - 27.03 900:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  7 dagar 21.12 - 26.03 1080:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 21.12 - 25.03 1260:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  2686m
  835m

  Skidbackar

  6km

  38km

  71km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 7
  Gondobana 1
  Stollift 10
  Släplift 6

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  42km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Gastein

  Det Österrikiska vackra skidområdet Gastein är en del av det större området Ski Amadé. Skidresor till Gastein erbjuder 200 kilometer pist och 47 liftar, vilket gör detta till det femte största fristående skidområdet i Österrike. Området lämpar sig för skidåkare på alla nivåer, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare, kommer du hitta en lagom utmaning i dessa pister.

  Bland annat Graugkogel är populär bland lokala skidåkare. Från Bad Gastein kan du ta liften upp till Graugkogel. Detta område ligger på den södra sidan och bjuder på många spännande utmaningar. Detta är också anledningen till att området är så populärt bland lokala skidåkare.På andra sidan ligger Stubnerkogel – området med flest pistkilometer. I närheten ligger Bad Hofgastein, som har en 100 m lång halfpipe. Från områdets högsta punkt finns det två vägar ner. Den korta går in om Schlossalm, medan den längre är 11 km lång och har en höjdskillnad på 1400 m. Gastein har också massor av längdsskidspår, hela 90 km. Det är också möjligt att ta en tur på kvällen, eftersom spåret i Bröckstein är upplyst under kvällstimmarna.

  Dalens trevliga skidorter

  Gasteinerdalen erbjuder inte bara fantastiskt vackra omgivningar utan även oerhört trevliga skidorter. Bad Gastein är känt för sitt breda afterski utbud och från Bad Gastein har du tack vare det höga läget underbar utsikt över dalen. Tillsammans med den närliggande orten Bad Hofgasten har du dessutom nära till det populära skidområdet Sportgastein med skidåkning på 2600 meters höjd och massor av offpist-möjligheter. Här finns dessutom grottor med varma källor – perfekt efter en dag i pisten.För dig som söker en mindre, mysigare och familjevänlig skidresa till alperna kan vi rekommendera Dorfgasten. Här finns barnvänliga pister men samtidigt smidig anslutning till de övriga pisterna i Gasteinerdalen.

  Skidresor till Gastein – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Gastein. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Gastein - Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skidområdet: Ski Amadé

  Höjd

  2700m
  600m

  Skidbackar

  97km

  483km

  280km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 46
  Gondobana 1
  Stollift 98
  Släplift 125

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  714km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Ski Amadé

  Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachsteinoch Gastein. Tillsammans har Ski Amadé hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachsteins glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och mästerskap arrangeras regelbundet detta område.

  I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat skidområden. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan skicka vackra bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

  Skidorter för alla skidåkare

  Skidresor till Ski Amadé erbjuder skidåkning för alla typer av åkning och åkare, så oberoende av vad du söker finns det pister för dig i detta omfattande skidområde. Om du är ute efter branta backe och spännande offpist är grannbyarna Bad Gastein och Bad Hofgastein perfekt. Är du ute efter mer familjevänlig skidåkning med massor av aktiviteter även utanför pisterna kan den mycket populära skidorten Wagrain rekommenderas. För dig som vill ha mycket av båda erbjuder den mysiga orten Flachau ett varierat pistutbud för åkare på alla nivåer.

  Skidresor till Ski Amadé – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Ski Amadé. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5083856 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)