Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

fredag 7 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof

8,8

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof är ett trevligt och ljust 4-stjärnigt hotell. Hotellet erbjuder bekväma och rymliga rum i en charmig tyrolerstil, och alla har balkonger. Hotellet ligger inom gångavstånd till alla viktiga platser i Kirchberg, såsom restauranger, barer och butiker. Skidliften ligger ca 1 km bort och skidbussen, som stannar ett par meter från hotellet, tar dig dit på bara några minuter. Vid goda snöförhållanden är det möjligt att åka skidor till ett par hundra meter från hotellet.

Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof bjuder på en läcker spa-avdelning med både pool och bastu. Vistelsen inkluderar en bra halvpension som kan avnjutas i hotellets trevliga restaurang.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 150 meter
 • Avstånd till skidlift cirka 900 meter

Läs mer

 • Spa-avdelning
 • Snygga rymliga rum med balkong
 • Centralt läge
 • Nära till centrum
 • Stor boka tidigt rabatt!
 • I dag 22°C

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 22:00)
 • Hiss (antal 2)
 • Värdeskåp (på rummet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

[SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

Höjd

2000m
800m

Skidbackar

25km

57km

91km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 7

Glaciärer

Inga

Längdspår

40km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Kirchberg/Kitzbühel

Tack vare direkt anslutning via Ki-Westliften till området Wilder Kaiser är detta det tredje största skidområdet i Europa, vid namn Kitzbühel Alperna i Österrike. Den 8-sittsiga gondolen Ki-west går från Kirchberger Spertental till Gampenkogelbahn som sedan tar en vidare till skidområdet borta i Westendorf. Ki-west tar en närmare 3 kilometer på cirka 10 minuter och har en kapacitet på hela 1600 skidentusiaster per timme. Det finns även möjlighet att ta pendelbuss som ger en direkt förbindelse mellan basstationen av Ki-west gondolen som ligger mellan Aschau och Kirchberg, och Pengelsteinbahn som ligger i Kirchberg cirka 1,5 km bort.

Om du bokar skidresor till Kirchberg/Kitzbühel med liftkortet Kitzbühel All Star, kan du också åka skidor i Alpachtal, Hochtal Wildschönau Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang och Zell am See-Kaprun. Dessa fem skidområden är inte sammankopplade, men kan enkelt nås med bil eller kollektivtrafik.

Det legendarisk skidområdet Kirchberg

Kirchberg bildar tillsammans med Kitzbühel, Jochberg och Pass Thurn Mittersill, ett stort skidområde som kallas Kirchberg / Kitzbühel – Kitz Ski. I detta skidområde kan både skidåkare och snowboardåkare njuta av fantastisk åkning. Området bjuder på cirka 168 kilometer välpreparerade pister. På Kitzbühelhorn ligger en riktigt schysst funpark för de som gillar att hoppa.

Tack vare gondolen mellan Kirchberg och Pass Thurn, kan du njuta av en lång dag på skidor utan att behöva ta skidbussen hem i slutet av skiddagen. Det är även möjligt att utvidga liftkortet så att det gäller i hela skidregionen och som därmed ger tillgång till hela 704 km pist.

Efter dagens skidåkning erbjuder även staden Kirchberg gott om trevliga afterski-barer, restauranger och om du känner att du har turen med dig, ett casino.

Skidresor till Kirchberg/Kitzbühel – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kirchberg/Kitzbühel. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Kirchberg/Kitzbühel

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52188

Skidområdet: Kitzbüheler Alpen

Höjd

2400m
620m

Skidbackar

17km

61km

101km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 28
Släplift 7

Glaciärer

1

Längdspår

580km

Funparks

Inga

KITZBUHELER ALPEN

 

Genom den direkta förbindelsen, via Ki-Westbaan, med skidområdet Wilder Kaiser är detta det tredje största skidområdet i Europa; Kitzbüheler Alpen! Här ingår skidområdet Wilder Kaiser-Brixental med ungefär 279 km pist, det största anslutna skidområdet i Österrike. Godolliften för 8 personer går från Kirchberger Spertental till Gampenkogel i skidområdet Westendorf. Ki-West tar dig de nästan 3 kilometerna på endast 10 minuter och har en kapacitet på 1600 personer i timmen. Den cirka 4 kilometer långa skidbacken som byggdes 2009 kan helt beläggas med konstsnö. Bussar i skytteltrafik sörjer för en snabb förbindning mellan dalstationen och gondolbanan Ki-West, som ligger mellan Aschau och Kirchberg, och Pengelsteinbahn i Kirchberg (ca. 1,5 km). Med liftkortet Kitzbüheler Alpen All Star Card kan du också åka skidor i områdena Alpachtal, Hochtal Wildschönau, Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang och Zell am See-Kaprun. Dessa fem områden är inte anslutna till varandra, men kan nås med kollektivtrafiken.

 

Kirchberg / Kitzbühel

 

Kirchberg tillsammans med Kitzbühel, Jochberg, Mittersill Pass Thurn bildar det stora skidområdet Kirchberg/Kitzbühel. I detta område finns något för alla skidåkare/snowboardåkare. Detta område har omkring 168 kilometer preparerade pister. Kitzbühel Horn har en funpark för snowboardåkare. Gondoliften som sammnlänkar skidorterna Kirchberg och Pass Thurn är inte bara parktisk utan bjuder på fantastisk utsikt över områdena. Från Pass Thurn går dessutom tre liftar riktning Jochberg. Du kan också välja ett utökat liftkort för Kitzbühel Alperna som ger tillgång till 704 kilometer preparerade pister.

Läs mer om Kitzbüheler Alpen

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52188
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=145089 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)