Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 23 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Gasthof Unterm Rain

6,2

Det autentiska boendet Gasthof Unterm Rain ligger mitt i Kirchbergs centrum. Skidbussen som stannar intill hotellet tar dig till skidliften på bara några minuter. Alla rum på Gasthof Unterm Rain är enkelt inredda och har badrum samt TV.

Efter skidåkningen kan du njuta på en solig terrass i pisterna, eller bege dig tillbaka till Gasthof Unterm Rain egna afterski-bar och njuta av en drink.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 1,5 kilometer
 • Avstånd till skidbuss cirka 150 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 1 kilometer

Läs mer

 • Mysig bar
 • Traditionellt boende
 • I centrum
 • I dag 27°C

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 27
 • Totalt antal våningar: antal: 3
 • Klass: komfort
 • Autentiskt boende

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

Frukost serveras som buffé. Teill en extra kostnad av ca. 200:- kan du även boka med halvpension. Middag (buffé) serveras på Hotel Kirchberger Hof, som ligger ca 600 meter bort.

HALVPENSION

  4 dagar 27.12 - 28.03 742,95:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dagar 23.12 - 23.12 990,60:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dagar 06.01 - 24.03 990,60:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dagar 30.12 - 30.12 1880,85:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 22.12 - 23.12 1733,55:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 03.01 - 24.03 1733,55:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dagar 27.12 - 30.12 2623,80:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  2000m
  800m

  Skidbackar

  25km

  57km

  91km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 11
  Gondobana 0
  Stollift 28
  Släplift 7

  Glaciärer

  Inga

  Längdspår

  40km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Kirchberg/Kitzbühel

  Tack vare direkt anslutning via Ki-Westliften till området Wilder Kaiser är detta det tredje största skidområdet i Europa, vid namn Kitzbühel Alperna i Österrike. Den 8-sittsiga gondolen Ki-west går från Kirchberger Spertental till Gampenkogelbahn som sedan tar en vidare till skidområdet borta i Westendorf. Ki-west tar en närmare 3 kilometer på cirka 10 minuter och har en kapacitet på hela 1600 skidentusiaster per timme. Det finns även möjlighet att ta pendelbuss som ger en direkt förbindelse mellan basstationen av Ki-west gondolen som ligger mellan Aschau och Kirchberg, och Pengelsteinbahn som ligger i Kirchberg cirka 1,5 km bort.

  Om du bokar skidresor till Kirchberg/Kitzbühel med liftkortet Kitzbühel All Star, kan du också åka skidor i Alpachtal, Hochtal Wildschönau Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang och Zell am See-Kaprun. Dessa fem skidområden är inte sammankopplade, men kan enkelt nås med bil eller kollektivtrafik.

  Det legendarisk skidområdet Kirchberg

  Kirchberg bildar tillsammans med Kitzbühel, Jochberg och Pass Thurn Mittersill, ett stort skidområde som kallas Kirchberg / Kitzbühel – Kitz Ski. I detta skidområde kan både skidåkare och snowboardåkare njuta av fantastisk åkning. Området bjuder på cirka 168 kilometer välpreparerade pister. På Kitzbühelhorn ligger en riktigt schysst funpark för de som gillar att hoppa.

  Tack vare gondolen mellan Kirchberg och Pass Thurn, kan du njuta av en lång dag på skidor utan att behöva ta skidbussen hem i slutet av skiddagen. Det är även möjligt att utvidga liftkortet så att det gäller i hela skidregionen och som därmed ger tillgång till hela 704 km pist.

  Efter dagens skidåkning erbjuder även staden Kirchberg gott om trevliga afterski-barer, restauranger och om du känner att du har turen med dig, ett casino.

  Skidresor till Kirchberg/Kitzbühel – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kirchberg/Kitzbühel. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Kirchberg/Kitzbühel

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52188

  Skidområdet: Kitzbüheler Alpen

  Höjd

  3209m
  620m

  Skidbackar

  110km

  498km

  443km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 0
  Gondobana 66
  Stollift 125
  Släplift 128

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  580km

  Funparks

  Inga

  KITZBUHELER ALPEN

   

  Genom den direkta förbindelsen, via Ki-Westbaan, med skidområdet Wilder Kaiser är detta det tredje största skidområdet i Europa; Kitzbüheler Alpen! Här ingår skidområdet Wilder Kaiser-Brixental med ungefär 279 km pist, det största anslutna skidområdet i Österrike. Godolliften för 8 personer går från Kirchberger Spertental till Gampenkogel i skidområdet Westendorf. Ki-West tar dig de nästan 3 kilometerna på endast 10 minuter och har en kapacitet på 1600 personer i timmen. Den cirka 4 kilometer långa skidbacken som byggdes 2009 kan helt beläggas med konstsnö. Bussar i skytteltrafik sörjer för en snabb förbindning mellan dalstationen och gondolbanan Ki-West, som ligger mellan Aschau och Kirchberg, och Pengelsteinbahn i Kirchberg (ca. 1,5 km). Med liftkortet Kitzbüheler Alpen All Star Card kan du också åka skidor i områdena Alpachtal, Hochtal Wildschönau, Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang och Zell am See-Kaprun. Dessa fem områden är inte anslutna till varandra, men kan nås med kollektivtrafiken.

   

  Kirchberg / Kitzbühel

   

  Kirchberg tillsammans med Kitzbühel, Jochberg, Mittersill Pass Thurn bildar det stora skidområdet Kirchberg/Kitzbühel. I detta område finns något för alla skidåkare/snowboardåkare. Detta område har omkring 168 kilometer preparerade pister. Kitzbühel Horn har en funpark för snowboardåkare. Gondoliften som sammnlänkar skidorterna Kirchberg och Pass Thurn är inte bara parktisk utan bjuder på fantastisk utsikt över områdena. Från Pass Thurn går dessutom tre liftar riktning Jochberg. Du kan också välja ett utökat liftkort för Kitzbühel Alperna som ger tillgång till 704 kilometer preparerade pister.

  Läs mer om Kitzbüheler Alpen

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52188
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6156647 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)