Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Passar hela familjen

Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis

Skidområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

Tillbaka

Skidbackar

28km

121km

47km

0km

196km Totalt

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 11
Gondobana 0
Stollift 16
Släplift 11

Höjd

2820m
1200m

Glaciärer

Inga

Längdspår

Inga

Funparks

8

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
0%
Äldre par
0%
Familjer med yngre barn
0%
Familjer med äldre barn
23,1%
Grupp med vänner
30,8%
Övriga grupper
46,2%
Tip
Tips

Dra på dig flygdräkten, spänn fast dig, tummen upp och sen flyg iväg! ”Fiss Flyer” är en flygmaskin som har plats för fyra personer. Du sitter fast i en paraglide som ger dig känslan av att flyga fritt, samtidigt som du kan känna dig trygg i att du inte kommer flyga iväg! Floor, reseredaktör

Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis

Härlig skidåkning i Serfaus-Fiss-Ladis

I Oberinntal, nära den Schweiz och Italiens landsgräns i Österrike, ligger den soliga Serfaus-Fiss-Ladis. Detta sammanhängande område har funnits sedan 1999 och erbjuder mer än 185 km pister för hela familjen. Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis erbjuder skidåkning på upp till 2820 meter och lämpar sig till alla typer av skidåkare. De som är duktiga skidåkare kan ta sig upp för Obere Scheid och Masnerkopf, medan nybörjare brukar föredra att hålla sig kring pisterna runt Mittlerer Sattelkopf. Tack vare skidområdets läge har området i genomsnitt hela 200 soldagar per år, vilket gör att du kan njuta av många soliga dagar på uteserveringar. De många snökanonerna i området ser också till att hålla pisterna i hög kvalitet genom hela säsongen.

Serfaus-Fiss-Ladis är känd som ett av de mest familjevänliga skidområdena i Alperna. Detta avspeglas bland annat på att orten har bra aktiviteter för barn, varierande skidområde och många bra barnområden som exempelvis Kinderschneealm, Murmlitrail eller Bertas Kinderland. Förutom ett bra skidområde finns det även bra afterski på orterna i skidregionen, afterski här är inte lika etablerad som den man finner i till exempel Ischgl.

Stort utbud eller litet och mysigt

Den största byn i området är Serfaus och ett perfekt resmål för alla typer av skidresor. Här finns ett välutvecklat skidsystem som tar dig till pister för både nybörjare och de mest erfarna åkarna. För längdskidåkaren finns omfattande längdspår som tar dig till höga höjder och inte heller stadens afterski och nattliv lämnar något att sakna.

Vill du uppleva en riktig traditionell Österrikisk bondby är Fiss rätta platsen för dig. Den pittoreska skidorten är perfekt för att njuta av lugn tillvaro efter aktiva dagar i pisten. De flesta boendena ligger dessutom nära pisterna så att du inte behöver puls genom snö och vänta på skidbuss för att ta dig hem på eftermiddagen. Nattlivet är begränsat, här njuter man istället av god mat och vackra omgivningar.

Skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Serfaus-Fiss-Ladis. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Karta Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

13 boenden i Serfaus-Fiss-Ladis

Visa alla skidresor i Serfaus-Fiss-Ladis

2 skidorter i Serfaus-Fiss-Ladis

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)