Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 25 november, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Design Hotel Madlein

Design Hotel Madlein ligger med ett bra solläge i Ischg och är ett av de finaste designhotell i Alperna. Med liften och pisten bara 100 meter bort, bekväma rum, en imponerande lounge med öppen spis och en omfattande wellness-avdelning är detta en fantastisk plats att bo under skidresan i Ischgl. Hotellet erbjuder en fantastisk restaurang, utmärkt service och en världsberömd nattklubb.

Hotel Madlein kombinerar modern lyx med en minimalistisk Zen-design.

I hotellets spa kan du skämma bort dig själv efter en dag i backen. Detta inkluderar bastu, ångbad, turkiskt bad och pool med fantastisk utsikt över Alperna. Dessutom kan du också i den finska timmerbastun och utomhus-jacuzzi.

Madlein är en hotspot i Ischgl och erbjuder två privata barer och klubbar, Pacha och Coyote Ugly. Som gäst på Hotel Madlein har du fri tillgång till Madlein Vip Club och Coyote Ugly Bar.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 100 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 150 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 100 meter

Läs mer

 • Lyxigt designhotell
 • Nära lift och pist
 • Fin inredning
 • God mat
 • Med buss eller kör själv

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Reception
 • Hiss
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Med halvpension ingår:

- Omfattande frukostbuffé

- 5-rätters middag med salladsbuffé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skidområdet: Silvretta Skiregion

Höjd

2900m
1400m

Skidbackar

39km

152km

47km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 0
Gondobana 3
Stollift 24
Släplift 12

Glaciärer

Inga

Längdspår

48km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Silvretta

Skidresor till Silvretta Skiregion i Österrike erbjuder skidåkning i skidområdena Ischgl, Galtür, Kappl och See med sammanlagt ca. 350 kilometer välpreparerade pister som varierar mellan utmanande skidåkning för de mer avancerade åkarna till enklare skidåkning för de som tar sina första svängar. Skidåkningen sträcker sig upp till 2872 meters höjd, vilket ger en god garanti för snö från slutet av november till 1 maj.

De största och mest kända av de fyra områdena är Ischgl och Samnaun. Skidområdet består av hela 230 pistkilometer och sträcker sig från Ischgl i Österrike till Samnaun i Schweiz. I Samnaun kan man hitta väldigt fördelaktiga priser i och med att byn är dessutom tullfri – vilket betyder billig shopping! Ischgl området är känt för sin stora parker för både skid- och snowboardåkare. Här kan du utforska parkens halfpipe, rails och hopp. Det finns också ett hopp följt av en stor luftkudde, så att även nybörjare kan prova på. Silvretta regionen erbjuder mer än 48 km längdskidåkningsspår. De bästa spåren ligger mellan Ischgl och Galtür.

Det finns två olika typer av liftkort i Silvretta skidområdet. Ett som täcker hela området 350 km pist och ett liftkort för varje ort. Skidbussen som går i området kostar cirka 1 euro och kan ta dig från och till postområdet.

Skidorter för alla typer av skidresor

Silvretta är verkligen ett varierat skidområde med skidorter som passar alla typer av skidresor. Den kanske mest kända är Ischgl. Här möts du inte bara av fantastisk skidåkning utan även härlig och gemytlig afterski, och inte minst det efterföljande nattlivet, som utan tvekan är det mest aktiva i området. Det är även här du hittar en av Österrikes bästa funparks.

Söker du en lugnare vistelse är Kappl ett utmärkt alternativ, som har fått sitt namn från de många kapell som ligger i dalen. Byns centrum erbjuder allt du behöver under skidsemestern och du saknar något, är det bara 10 km till Ischgl.

See, inte långt från orten Zell är ett bra alternativ för dig som söker en billig skidresa och som främst åker på skidresa för just skidåkningen. Här finns ett litet utbud av afterski, en närliggande funpark och ett träningsområde för nybörjaren.

Skidresor till Silvretta – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Silvretta. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6158387 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)