Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 23 mars, 7 dagar, 8 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartementen Knappensteig

Det vackra Appartementen Knappensteig har allt du behöver och de vänliga ägarna kommer att se till att du kan njuta av din semester. På morgonen hänger det en påse med nybakt bröd på din dörr som gör början på din dag extra trevlig. De rymliga och bekväma lägenheterna har plats för upp till 10 personer så du kan tillbringa din semester med din familj eller en grupp vänner. Bilen kan du lätt parkera i garaget.

Snabbköpet ligger inom gångavstånd och på kvällen kan du sätta en läcker måltid på bordet. Eller så kan du gå till det mysiga centrum av Wagrain och upptäcka en av de typiska österrikiska restaurangerna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum: cirka 700 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 300 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)

Läs mer

 • Välskötta lägenheter
 • Vackert spa-center
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • Gångavstånd till centrum

Faciliteter

 • Modernt utrustat boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception (öppen från kl. 08:00 till kl. 22:00)
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Ski Amadé

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachsteinoch Gastein. Tillsammans har Ski Amadé hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachsteins glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och mästerskap arrangeras regelbundet detta område.

I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat skidområden. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan skicka vackra bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Skidorter för alla skidåkare

Skidresor till Ski Amadé erbjuder skidåkning för alla typer av åkning och åkare, så oberoende av vad du söker finns det pister för dig i detta omfattande skidområde. Om du är ute efter branta backe och spännande offpist är grannbyarna Bad Gastein och Bad Hofgastein perfekt. Är du ute efter mer familjevänlig skidåkning med massor av aktiviteter även utanför pisterna kan den mycket populära skidorten Wagrain rekommenderas. För dig som vill ha mycket av båda erbjuder den mysiga orten Flachau ett varierat pistutbud för åkare på alla nivåer.

Skidresor till Ski Amadé – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Ski Amadé. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=124709 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)