Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chaletdorf Prechtlgut

Chaletdorf Prechtlgut består av exklusiva chalet som ligger riktigt vackert i Wagrain och precis intill liften. Denna lyxiga stugby öppnar för första gången i december 2018 och har en fantastisk utsikt över bergen.

Oavsett om du letar efter en romantisk plats för en parsemester eller en rymlig stuga med plats för familj eller vänner är detta chalet perfekta. Alla stugor är möblerade i typisk alp-stil med mycket kärlek och är utrustade med massor av bekvämligheter. Alla stugor har en privat bastu och ett ångbad, en badtunna på terrassen och ett välutrustat kök. Dessutom finns det en öppen spis i alla chalet. Beroende på vilken typ du bokar, har din stuga ett eller flera sovrum och badrum.

Liften ligger precis intill och pisten bara 80 meter bort. Varje morgon kommer en frukostkorg att levereras till din stuga så att du slipper trängas med andra resenärer vid frukost. Shopping och uteserveringar hittas i Wagrain centrum, som ligger ca. 200 meter bort.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum: cirka 200 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 80 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 50 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)

Läs mer

Vad sägs om en ultralyxig semester i bergen? Vi har valt ut den absolut bästa samlingen exklusiva hotell och stugor. Tänk fulländad design, överlägsen service och lugnande spa.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Excellent? Vi erbjuder Excellent på många av våra trevliga destinationer.

Alla Excellent hotell

Är Sunweb Excellent är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Bredvid Liften
 • Nybyggt 2018
 • Exklusiva stugor
 • Med buss eller kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Totalt antal byggnader: antal: 8
 • Klass: lyx
 • Reception
 • Parkeringsgarage

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

Varje morgon levereras en lyxig frukostkorg till din stuga.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Ski Amadé

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachsteinoch Gastein. Tillsammans har Ski Amadé hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachsteins glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och mästerskap arrangeras regelbundet detta område.

I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat skidområden. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan skicka vackra bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Skidorter för alla skidåkare

Skidresor till Ski Amadé erbjuder skidåkning för alla typer av åkning och åkare, så oberoende av vad du söker finns det pister för dig i detta omfattande skidområde. Om du är ute efter branta backe och spännande offpist är grannbyarna Bad Gastein och Bad Hofgastein perfekt. Är du ute efter mer familjevänlig skidåkning med massor av aktiviteter även utanför pisterna kan den mycket populära skidorten Wagrain rekommenderas. För dig som vill ha mycket av båda erbjuder den mysiga orten Flachau ett varierat pistutbud för åkare på alla nivåer.

Skidresor till Ski Amadé – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Ski Amadé. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6157540 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)