Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 1 december, 7 dagar, 18 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Grafenberg Chalet

I utkanten av centrala Wagrain hittar du charmiga Chalet Grafenberg. Denna mysiga stuga ligger intill liften och har nyligen helrenoverats. Stugan är byggd i naturmaterial, vilket skapar en mysig, hemtrevlig atmosfär i detta typiskt österrikiska chalet. Perfekt för en skisemester med hela familjen eller en grupp vänner!

I stugan hittar du bland annat ett stort kök, ett långt matbord och en öppen spis. Det finns inte mindre än fem fina, rustika rum som har plats för upp till 18 personer. I det hemtrevliga köket på Chalet Grafenberg kan du laga din egen mat i det välutrustade köket och njuta av läckra delikatesser och fina lokala råvaror som du kan köpa i en av de pittoreska butikerna i centrum. Du har också möjlighet att beställa nybakt bröd varje morgon från det lokala bageriet till frukost. Så du kan ge dig ut i pisten full av energi.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till centrum: cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 80 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 20 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)

Läs mer

Små hotell och stugor på magiska platser, alltid nära liften. Personlig service, bekväma rum och rustik inredning är standard med Sunweb Secrets.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Secrets? Vi erbjuder Secrets på många av våra trevliga destinationer.

Alla Secrets hotell

Är Sunweb Secrets är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Vid liften
 • Trevlig & nyrenoverad stuga
 • Chalet för 18 personer
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • Nära centrum

Faciliteter

 • Totalt antal våningar: antal: 2
 • Totalt antal byggnader: antal: 1
 • Klass: lyx
 • Ingen hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skidområdet: Ski Amadé

Höjd

2700m
600m

Skidbackar

97km

483km

280km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 46
Gondobana 1
Stollift 98
Släplift 125

Glaciärer

1

Längdspår

714km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Ski Amadé

Ski Amade ligger i hjärtat av Österrike och består av fem stora skidområden: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachsteinoch Gastein. Tillsammans har Ski Amadé hela 860 km pister, 700 km längdspår och 270 liftar vilket gör regionen till den andra största skidregionen i Europa efter Dolomiti Superski i Italien. Orterna runtom i Ski Amade är väldigt moderna och snökanoner täcker de största delarna av regionens pister vilket gör områdena snösäkra, dessutom finns här också Dachsteins glaciärer med skidåkning på över 2700 meters höjd.Ski Amade erbjuder bland den bästa skidåkningen i världen och mästerskap arrangeras regelbundet detta område.

I Ski Amade gäller ett och samma liftkort vilket gör det smidigt om man vill testa ett annat skidområden. De olika skidorterna är inte alla sammanhängande, däremot går det enkelt att ta sig kollektivt eller med bil mellan de olika skidorterna i regionen.Förutom ett stort skidområde så har Ski Amade även ett gigantiskt trådlöst nätverk som man gratis kan koppla upp sig på när man är ute och åker skidor, detta gör att man enkelt kan skicka vackra bilder på de fina vyerna över de snötäckta Alperna till vännerna som sitter där hemma och undrar över när snön ska börja falla.

Skidorter för alla skidåkare

Skidresor till Ski Amadé erbjuder skidåkning för alla typer av åkning och åkare, så oberoende av vad du söker finns det pister för dig i detta omfattande skidområde. Om du är ute efter branta backe och spännande offpist är grannbyarna Bad Gastein och Bad Hofgastein perfekt. Är du ute efter mer familjevänlig skidåkning med massor av aktiviteter även utanför pisterna kan den mycket populära skidorten Wagrain rekommenderas. För dig som vill ha mycket av båda erbjuder den mysiga orten Flachau ett varierat pistutbud för åkare på alla nivåer.

Skidresor till Ski Amadé – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Ski Amadé. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084237 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)