Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 15 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Frukost

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Gästehaus Kassnerhof

Gästehaus Kassnerhof är ett mysigt pensionat i en lugn miljö och perfekt för dig som vill ha en lugn semester i Mayrhofen. Efter en lång dag i psten kan du bege dig ti centrum för en god afterski dryck och en bit mat på någon av de utsökta restaurangerna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 600 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 300 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 1 kilometer
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 600 meter

Läs mer

 • Prisvärt
 • Lugnt läge
 • Perfekt för familjer
 • Med buss eller kör själv
 • I dag 27°C

Faciliteter

 • Reception
 • Frukostrum
 • Gemensamt TV-område
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Frukost

HALVPENSION

  8 dagar 15.12 - 30.03 1546,30:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

  Höjd

  3250m
  630m

  Skidbackar

  13km

  101km

  52km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 9
  Gondobana 3
  Stollift 22
  Släplift 28

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  20km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Zillertal 3000

  Skidresor till Zillertal 3000 erbjuder sammanlagt 245 km pister och är en del av det större skidområdet Zillertal. Området består bland annat av skidorterna Mayrhofen och Finkenberg och med sina hela 630 hektar och 64 toppmoderna liftar är det inte konstigt att så många väljer att åka hit. Här hittar du också Hintertux glaciären, som är den enda glaciären i Österrike som är öppen året runt.

  Zillertal 3000 är utöver sin storlek också ett mycket brett område med massor av utmaningar för både nybörjare och avancerade åkare. Här finns också stora skillnader höjdskillnader och den högsta delen av området ligger, som områdets namn antyder, över 3000 meter (3250). Detta innebär att stora delar av området har en lång säsong och ofta kan du åka i pudersnö från oktober till maj.

  Skidorter för alla skidåkare

  Zillertal 3000 är ett skidområde med kontraster, ett exempel på detta är Finkenberg och Mayrhofen som ligger bredvid varandra, men är olika som dag och natt. Finkenberg är en lugn och mysig skidort där du kan ägna dig åt avkoppling i vackra omgivningar med nära och kära. Skidåkningen är fantastisk, liftköerna korta och aktiviteterna många.

  Grannbyn Mayrhofen är lite av en motsats med en med sin lite mer moderna arkitektur, aktiva afterski-kultur och pulserande nattliv. Här finns underhållning dag som natt, och skidåkningen är inte sämre. Här hittar pister för nybörjare, men också Österrikes brantaste pist och bästa skidpark.

  Skidresor till Zillertal 3000 – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal 3000. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Ski Zillertal 3000

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

  Skidområdet: Zillertal

  Höjd

  3250m
  550m

  Skidbackar

  36km

  244km

  167km

  0km

  Liftar

  Tåg 0
  Kabinbana 32
  Gondobana 29
  Stollift 63
  Släplift 77

  Glaciärer

  1

  Längdspår

  36km

  Funparks

  Inga

  Härlig skidåkning i Zillertal

  Skidresor till Zillertal erbjuder skidåkning i hjärtat av Österrike som består av en rad välkända skidresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

  Skidorter för alla skidåkare

  En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ter dig på cirka 7 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, är köerna korta.

  Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbar skidåkning speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av områdets många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och restaurang skickar du kan du ansluta. Du kan också kolla vilka liftar som är öppna, genom iZillertal Arena app.

  Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidorter har gjort stora investeringar i stora hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.

  Skidresor till Zillertal – Alltid inklusive liftkort

  Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

  Läs mer om Zillertal

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185764 #!


  Resenärer

  Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

  Vuxna Äldre än 17 år
  Barn (2 till 16 år)
  Små barn (0 till 1 år)