Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 23 mars, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Berger's Sporthotel

Letar du efter ett lyxigt och modernt hotell som har ett utmärkt läge är Berger's Sporthotel rätt val för dig. Hotellet ligger mitt i Saalbach centrum och bara 50 meter från Schattberg Express-liften där dagens skidåkning startar.

Rummen på Berger's Sporthotel är fina, rymliga med, och har utsikt över byn med dess omgivande landskap. Efter en aktiv dag i pisten kan du nyttja hotellets trevliga spa-avdelning. Här kan du koppla av i bastun eller tömma dagens sista energi i inomhuspoolen. Njut av en god middag i hotellets mysiga restaurang och kvällen kan avrundas med ett glas prosecco i baren.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats Salzburg cirka 80,0 kilometer
 • Avstånd till tågstation: Zell am See cirka 20 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 100 meter

Läs mer

 • Nära liften
 • Inomhuspool
 • Halvpension
 • Med buss eller kör själv eller flyg
 • I centrum

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Frukost med varma och kalla rätter serveras som buffé och på kvällen en fyrarätters middag. En gång i veckan finns det en jordbruksbuffé.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skidområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Höjd

2096m
840m

Skidbackar

18km

112km

140km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 29
Gondobana 0
Stollift 22
Släplift 19

Glaciärer

Inga

Längdspår

119km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Skidområdet Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang är ett av de vackraste och största i Österrike, och "skicirkus" är ett passande namn för området. Området gränsar till Kitzbüheler och Zell am See och erbjuder mer än 200 pistkilometer som garanterar dig en utmärkt skidsemester i Alperna. Under säsongen 2015/2016 blev även Fieberbrunn en del av detta prestigefyllda skidområde. Som namnet antyder ger skidresor till Skicircus dig möjlighet att åka skidor i både Saalbach, Hinterglemm, Leogang och Fiberbrunn.

Skidresor till Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn bjuder på en hel del utmaningar. Även de mer avancerade skidåkarna får kämpa ner för Schattberg vid Kitzbühel. Här finns en 4 km lång svart pist som när det har snöat, är en fantastisk utmaning. På västsidan är pisterna också utmanande, även för de mer erfarna skidåkarna.

Ett skidområde med något för alla

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn förblir ett område i konstant utveckling. Varje år tillkommer nya skidliftar i området. Är du nybörjare eller är det till och med din första skidsemester, så ta liften till det högre belägna Seekar området. Här kan du träna i fina breda pister och dessutom njuta av den enastående utsikten.Skidområdet erbjuder även många möjligheter för snowboardåkarna. I Saalbach finns det förutom halfpipes och en funpark, speciella pister endast för snowboardåkare. Efter en dag i skidbackarna är de mysiga stugorna en magnet för många.

Saalbach är en lugn liten gemytlig by med minst lika mysig afterski, till tonerna av välkända låtar och schlager. Hinterglemm har i sin tur riktat in sig mer på ett aktivt nattliv med världskända nattklubbar och ett brett utbud av afterski-möjligheter med bland annat många barer som har engelsktalande personal. Fiberbrunn och Leogang är ett perfekt resmål för familjen snälla pister och familjevänliga aktiviteter.

Skidresor till Skicircus med Sunweb – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Skicirkus. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=4076828 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)