Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Alpendorf Dachstein-West

I det pittoreska Lammertal i Annaberg ligger de mysiga stugora Alpendorf Dachstein West. Denna  fyrstjärniga stugby har många bekvämligheter. Här kan du till exempel hyra skid- och snowboardutrustning, handla i den lilla butiken.

De lyxiga stugorna är rymmer mellan 2 till 10 personer. Så även om du åker som ett par, ensam eller med hela familjen kommer ni få plats! Alla stugor har två våningar. Sovrummen, en balkong och ett badrum på 1: a våningen. På bottenvåningen är vardagsrummet med en bäddsoffa för två personer och ett till badrum.

Efter en aktiv dag i pisten du kan du dricka en liten aperitif i hotellbaren medans du gör upp planer för morgondagen. Eller föredrar du ett dopp i poolen? Kanske ett avkopplande besök i den varma bastun? Det kan du göra på Alpendorf Dachstein West.

Läs mer

  • Charmiga stugor
  • Mysig semesterort
  • Plats för 2 till 10 personer

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52281

Skidområdet: Skiregion Dachstein-West

Höjd

1700m
712m

Skidbackar

17km

125km

26km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 3
Gondobana 0
Stollift 13
Släplift 32

Glaciärer

Inga

Längdspår

215km

Funparks

4

Härlig skidåkning i Dachstein-West

Skidresor till Dachstein-West i Österrike erbjuder vackra, svagt sluttande pister som gör den här regionen till en bra destination för familjer. Området sträcker sig från Russbach till Gosua och Annaberg, med 161 kilometer pist och en högsta höjd på 1700 meter, vilket gör området snösäkert. Här kan till och med den riktigt kräsne skidåkaren njuta av sin vistelse i de långa och vackra pisterna och de 32 liftarna tar dig smidigt runt i skidområdet.

Denna skidorts mångsidighet tilltalar många resenärer enormt. För att inte tala om de lugna byarna med närheten till pisterna som även erbjuder mysiga restauranger och otroligt vackra omgivningar. Funparken i området erbjuder många timmars underhållning för både nybörjare och mer avancerade åkare. Missa inte heller den 44 km långa panorama nerfaren längs Dachstein som låter dig njuta av panorama utsikt över omgivningarna.

Lugn atmosfär och skidåkning för världsmästare

Dachstein-West är lite av en oupptäckt pärla vilket gör att du fortfarande kan hitta riktigt fina skidresor till förmånliga priser. Att området fortfarande inte är så välbesökt av turister vilket märks även i byarna, där du kan bo i lugna omgivningar fokuserad på avkoppling och skidåkning. Skidorterna Goasu och Annaberg där du framför allt hittar vackra omgivningar, erbjuder moderna liftsystem och inte minst trevliga restauranger och barer i traditionell miljö. Ett exempel på områdets storhet är att det är här den alpina världsmästaren Marcel Hircher växte upp.

Skidresor till Dachstein-West – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Dachstein-West. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Skiregion Dachstein-West

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52281
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=91658 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)