Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Alpenhotell Enzian

Vill du ha från tidig morgon till sent på eftermiddagen vara i skidbacken? Och gillar du ett lyxhotell med massor av faciliteter? Då är Alpenhotell Enzian i Hochsölden det idealiska hotellet för dig. Med ett utmärkt läge är precis vid skidbacken i Hochsölden, vilket är precis vad du söker! På morgonen kan du från skidförrådet till skidbacken. 

Efter en dag i skidbackarna kan du åka hela vägen tillbaka till dörren till Alpenhotell Enzian. Och då är det dags för en skönt: i din lyxiga Juniorsvit finns det en bekväm morgonrock som är klar för användning i hälsoavdelningen. Simma några längder i den vackra poolen, en kvart i bastun, slappana av musklerna i den infraröda kabinen eller njut av en avkopplande massage. Från solterrassen har du en fantastisk utsikt över bergslandskap. Medan du njuter med en kopp kaffe eller ett glas vin? Efter den utsökta middagen kan du, om du känner dig energisk efter en hektisk dag, utmana varandra till en omgång pingis. Eller skulle du hellre vilja ta och dricka en drink? Baren är mycket mysig så att du kan stänga av dagen. Och då är det dags för nattens sömn så är du redo för en ny morgon av din skidsemester.

Läs mer

  • Ski in/ski out
  • Stor hälsoavdelning
  • Många faciliteter

Liftkort

I det här paketet ingår inte liftkortet. Du kan boka liftkortet mot en kostnad.
Nyfiken på priserna?

Pension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skidområdet: Sölden

Höjd

3340m
1350m

Skidbackar

28km

69km

51km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 7
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 12

Glaciärer

2

Längdspår

15km

Funparks

Inga

Sölden är beläget i västa Österrike – och har en ytterst effektiv skidåkning. Destinationen är det ställe i alperna, där man hittar flest bergstoppar över 3.000 meters höjd (det finns ca 90 st). Av denna anledning ligger den största delen av skidområdet över trädgränsen. Områdets längsta nedfart är på inte mindre än 11 km, och det finns dessutom 2 funparks för snowboardåkare.

Skidåkningen i Sölden är utmärkt – det är dock inte ett av de största österrikiska områdena sett till skidbackar i kilometer, men det vägs upp av det snabba och moderna liftsystemet. Nybörjare har bland annat ett område nere, i närheten av byn, där det verkligen är möjligt att ha roligt under skidsemestern. Dessutom finns det gott om skidbackar för nybörjare Giggijoch-platån.

 

De vana skidåkarna kan ta sig runt i området och testa både skidbackar, pucklar och off-pist under en skidsemester i Sölden. Dessutom är det möjligt att åka med på utflykter för de mer avancerade skidåkarna, som då verkligen kan utnytja den stora majoriteten av skidåkning i området över 2.000 meter och därmed vara säkra på att få bra snö under skidresan i Sölden.

Skidorten Obergurgl/Hochgurgl

Nytt för i år är att du med ett liftkort i Sölden för minst tre dagar även kan åka i Obergurgl/Hochgurgl. Här hittar du 110 kilometer pist med utmanande blå, röda och svarta pister. Området lämpar sig extra bra för avancerade skidåkare. Hohe Mut är en av Österrikes tuffaste puckelpister och ligger i området.

En skidsemester i Sölden kan bjuda på mer än bara skidåkning, man kan ägna sig åt någon av alla de andra sporter, som kan utövas i byns stora sportcenter. Här erbjuder man mer än 30 olika sporter. Är man mer för afterski, kan man besöka en av de många paraplybarerna, som finns i Sölden – eller så kan man besöka Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Läs mer om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=123878 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)