Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 april, 7 dagar, 8 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Apartments Ideal

Apartments Ideal ligger i ett lugnt läge i utkanten av skogen i centrala Sölden. I närheten finns flera butiker och en stormarknad där man kan handla färskt bröd till frukosten och andra matvaror. Giggijoch-liften hittar du ca 200 m från lägenheterna och skidbusshållplatsen som tar dig till och från pisten ligger 150 m bort. I de trevligt inredda trerumslägenheterna för upp till åtta personer finns ett pentru där du kan laga semesternas måltider och en balkong. 

Efter en dag i pisten kan du besöka butiker, ta en varm choklad eller glögg på en terrass i solen eller kanske till och med gå till en afterski bar. I centrala Sölden finns mycket att göra!

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 150 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 150 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 200 meter

Läs mer

 • Lungt läge
 • 150 m från busshållplats
 • Lägenheter för 8 personer
 • Med buss eller kör själv
 • I centrum

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 3
 • Klass: enkel
 • Ingen hiss
 • Värdeskåp (på rummet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skidområdet: Sölden

Höjd

3340m
1350m

Skidbackar

28km

69km

51km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 7
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 12

Glaciärer

2

Längdspår

15km

Funparks

Inga

Sölden är beläget i västa Österrike – och har en ytterst effektiv skidåkning. Destinationen är det ställe i alperna, där man hittar flest bergstoppar över 3.000 meters höjd (det finns ca 90 st). Av denna anledning ligger den största delen av skidområdet över trädgränsen. Områdets längsta nedfart är på inte mindre än 11 km, och det finns dessutom 2 funparks för snowboardåkare.

Skidåkningen i Sölden är utmärkt – det är dock inte ett av de största österrikiska områdena sett till skidbackar i kilometer, men det vägs upp av det snabba och moderna liftsystemet. Nybörjare har bland annat ett område nere, i närheten av byn, där det verkligen är möjligt att ha roligt under skidsemestern. Dessutom finns det gott om skidbackar för nybörjare Giggijoch-platån.

 

De vana skidåkarna kan ta sig runt i området och testa både skidbackar, pucklar och off-pist under en skidsemester i Sölden. Dessutom är det möjligt att åka med på utflykter för de mer avancerade skidåkarna, som då verkligen kan utnytja den stora majoriteten av skidåkning i området över 2.000 meter och därmed vara säkra på att få bra snö under skidresan i Sölden.

Skidorten Obergurgl/Hochgurgl

Nytt för i år är att du med ett liftkort i Sölden för minst tre dagar även kan åka i Obergurgl/Hochgurgl. Här hittar du 110 kilometer pist med utmanande blå, röda och svarta pister. Området lämpar sig extra bra för avancerade skidåkare. Hohe Mut är en av Österrikes tuffaste puckelpister och ligger i området.

En skidsemester i Sölden kan bjuda på mer än bara skidåkning, man kan ägna sig åt någon av alla de andra sporter, som kan utövas i byns stora sportcenter. Här erbjuder man mer än 30 olika sporter. Är man mer för afterski, kan man besöka en av de många paraplybarerna, som finns i Sölden – eller så kan man besöka Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Läs mer om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135242 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)