Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Tillbaka
lördag 8 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal

Hotel Alm-Ferienclub Silbertal är bokstavligen mitt i bergen. Vakna upp i backarna i Oetzal berget, på 2000 meter höjd. Du bor i ett av de trähus som utgör de små stugbyarna. Alla stugor i Alm-Ferienclub Silbertal ligger i pisterna och är fina och privata; du kommer inte att vara i direkt anslutning till någon av de andra. Centrum av Sölden ligger 7 kilometer bort, men du ska inte behöva gå dit alltför ofta eftersom du har allt du behöver i närheten. Det finns en stor spa-avdelning, ett fitnesscenter och en privat afterski-bar.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 7 kilometer
 • Avstånd till flygplats Innsbruck cirka 90 kilometer
 • Avstånd till tågstation Ötztal cirka 35 kilometer
 • Direkt vid skidbackarna

Läs mer

 • Liten stugby
 • Utanför Sölden
 • Mitt i bergen
 • På 2000 meter höjd

Faciliteter

 • Reception
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Parkeringsplats
 • Faciliteter för handikappade (rullstolstillgänglighet)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skidområdet: Sölden

Höjd

3340m
1350m

Skidbackar

28km

69km

51km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 7
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 12

Glaciärer

2

Längdspår

15km

Funparks

Inga

Sölden är beläget i västa Österrike – och har en ytterst effektiv skidåkning. Destinationen är det ställe i alperna, där man hittar flest bergstoppar över 3.000 meters höjd (det finns ca 90 st). Av denna anledning ligger den största delen av skidområdet över trädgränsen. Områdets längsta nedfart är på inte mindre än 11 km, och det finns dessutom 2 funparks för snowboardåkare.

Skidåkningen i Sölden är utmärkt – det är dock inte ett av de största österrikiska områdena sett till skidbackar i kilometer, men det vägs upp av det snabba och moderna liftsystemet. Nybörjare har bland annat ett område nere, i närheten av byn, där det verkligen är möjligt att ha roligt under skidsemestern. Dessutom finns det gott om skidbackar för nybörjare Giggijoch-platån.

 

De vana skidåkarna kan ta sig runt i området och testa både skidbackar, pucklar och off-pist under en skidsemester i Sölden. Dessutom är det möjligt att åka med på utflykter för de mer avancerade skidåkarna, som då verkligen kan utnytja den stora majoriteten av skidåkning i området över 2.000 meter och därmed vara säkra på att få bra snö under skidresan i Sölden.

Skidorten Obergurgl/Hochgurgl

Nytt för i år är att du med ett liftkort i Sölden för minst tre dagar även kan åka i Obergurgl/Hochgurgl. Här hittar du 110 kilometer pist med utmanande blå, röda och svarta pister. Området lämpar sig extra bra för avancerade skidåkare. Hohe Mut är en av Österrikes tuffaste puckelpister och ligger i området.

En skidsemester i Sölden kan bjuda på mer än bara skidåkning, man kan ägna sig åt någon av alla de andra sporter, som kan utövas i byns stora sportcenter. Här erbjuder man mer än 30 olika sporter. Är man mer för afterski, kan man besöka en av de många paraplybarerna, som finns i Sölden – eller så kan man besöka Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Läs mer om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188409 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)