Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 14 april, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Tyrolerhof

8,8

Hotel Tyrolerhof i Sölden kombinerar tradition och modernitet på ett perfekt sätt. Hotellet ligger mitt i Sölden och bara 100 meter från liften, så att du har alla sport- och fritidsaktiviteter i omedelbar närhet.

När du kommer tillbaka från pisterna på eftermiddagen kan du avsluta dagen på afterski-baren Grizzly. Du kan också koppla av och njuta i den stora spa-avdelningen på Hotel Tyrolerhof. Gästerna kan koppla av i bastun eller i relax-avdelningen. De som fortfarande har energi kvar kan titta förbi gymmet. Restaurangen har en hög kvalitetsnivå och kombinerar traditionella och internationella rätter på bästa sätt.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I centrum
 • Avstånd till flygplats innsbruck cirka 85 kilometer
 • Avstånd till tågstation oetz cirka 37 kilometer
 • Avstånd till busshållplats cirka 100 meter

Läs mer

 • Vacker spa med inomhuspool
 • Afterski-bar
 • Med buss eller kör själv
 • I centrum och nära liften

Faciliteter

 • Totalt antal rum: antal: 100
 • Klass: lyx
 • Autentiskt boende
 • Reception

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

 I halvpension ingår en riklig frukostbuffé och på kvällen finns det en temabuffé med salladsbar.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

Skidområdet: Sölden

Höjd

3340m
1350m

Skidbackar

28km

69km

51km

0km

Liftar

Tåg 1
Kabinbana 7
Gondobana 0
Stollift 17
Släplift 12

Glaciärer

2

Längdspår

15km

Funparks

Inga

Sölden är beläget i västa Österrike – och har en ytterst effektiv skidåkning. Destinationen är det ställe i alperna, där man hittar flest bergstoppar över 3.000 meters höjd (det finns ca 90 st). Av denna anledning ligger den största delen av skidområdet över trädgränsen. Områdets längsta nedfart är på inte mindre än 11 km, och det finns dessutom 2 funparks för snowboardåkare.

Skidåkningen i Sölden är utmärkt – det är dock inte ett av de största österrikiska områdena sett till skidbackar i kilometer, men det vägs upp av det snabba och moderna liftsystemet. Nybörjare har bland annat ett område nere, i närheten av byn, där det verkligen är möjligt att ha roligt under skidsemestern. Dessutom finns det gott om skidbackar för nybörjare Giggijoch-platån.

 

De vana skidåkarna kan ta sig runt i området och testa både skidbackar, pucklar och off-pist under en skidsemester i Sölden. Dessutom är det möjligt att åka med på utflykter för de mer avancerade skidåkarna, som då verkligen kan utnytja den stora majoriteten av skidåkning i området över 2.000 meter och därmed vara säkra på att få bra snö under skidresan i Sölden.

Skidorten Obergurgl/Hochgurgl

Nytt för i år är att du med ett liftkort i Sölden för minst tre dagar även kan åka i Obergurgl/Hochgurgl. Här hittar du 110 kilometer pist med utmanande blå, röda och svarta pister. Området lämpar sig extra bra för avancerade skidåkare. Hohe Mut är en av Österrikes tuffaste puckelpister och ligger i området.

En skidsemester i Sölden kan bjuda på mer än bara skidåkning, man kan ägna sig åt någon av alla de andra sporter, som kan utövas i byns stora sportcenter. Här erbjuder man mer än 30 olika sporter. Är man mer för afterski, kan man besöka en av de många paraplybarerna, som finns i Sölden – eller så kan man besöka Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Läs mer om Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144686 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)