Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88


Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental

Skidområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Tillbaka

Skidbackar

33km

129km

122km

0km

284km Totalt

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 16
Gondobana 14
Stollift 35
Släplift 39

Höjd

1956m
730m

Glaciärer

Inga

Längdspår

203km

Funparks

Inga

Bokat i denna region

Ensamresande
0%
Yngre par
0%
Äldre par
0%
Familjer med yngre barn
100%
Familjer med äldre barn
0%
Grupp med vänner
0%
Övriga grupper
0%

Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental

Härlig skidåkning i Wilder Kaiser-Brixental

Vill du åka skidor i ett av de största och mest moderna skidområdena i Österrike? Det kan du göra i Wilder Kaiser-Brixental. Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental erbjuder skidåkare och längdskidåkare på oanade möjligheter. Skidområdet ligger nordväst om Kitzbüler Alpen och kan nås med gondolliften.

Tillsammans har orterna Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale och Westendorf ca 250 kilometer sammanhängande pister. Det stora utbudet av liftar gör att du slipper du långa väntetider. Skidområdet har en kabinlift med plats för 8 personer, som på kort tid kan ta dig till Westendorfer Choralpe. Du behöver inte heller oroa dig för snöförhållandena, de moderna snökanoner i området ser till att pisterna är täckta av fin snö.

Det är även möjligt att åka skidor mellan de sju byarna. Förutom skidåkning, snowboard och längdskidåkning, finns det i Wilder Kaiser-Brixental också gott om andra roliga aktiviteter. Här kan du prova på paragliding, kälkåkning eller besöka igloos i staden Alpeniglu.

Stort skidområde, liten by

I det enorma skidområdet hittar du den mysiga bergsbyn Westendorf som ligger mitt i Brixen dalen med fantastisk utsikt över de omgivande bergen och fungerar lite som en länk mellan de enorma skidområdena Wilder Kaiser-Brixental och Kitzbüler/Kirchberg. I den pittoreska staden hittar du inte bara helt fantastisk skidåkning utan även et trevlig utbud av afterski-barer, restauranger samt flera friluftsaktiviteter.

Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Wilder Kaiser-Brixental. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Karta Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52206 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

8 boenden i Wilder Kaiser-Brixental

Visa alla skidresor i Wilder Kaiser-Brixental

3 skidorter i Wilder Kaiser-Brixental

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)