Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 4 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet Westendorf lgh

6,8

Chalet Westendorf Lägenheter ligger i Westendorf lilla charmiga centrum och bara en kort promenad från liften. Chalet Westendorf består av enkelt inredda lägenheter, där de minsta rymmer mellan två och fyra personer, medan den största är lämplig för grupper upp till tolv personer. Chalet Westendorf centrala läge gör det lätt att utforska de lokala after ski barerna eller njuta av en god middag på de närliggande restaurangerna. Om du föredrar att avnjuta kvällen hemma kan du laga mat i lägenhetens kök. Sunweb rekommenderar Chalet Westendorf Lägenheter till alla som vill ha en skidsemester i en lugn miljö nära pisterna.

Läs mer

Läge och omgivning

 • I utkanten av centrum
 • Avstånd till skidbacke cirka 350 meter
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 500 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 650 meter

Läs mer

 • Lugn miljö
 • Lägenheter med plats för 12 personer
 • Gångavstånd till pisterna
 • I centrum av Westendorf

Faciliteter

 • Autentiskt boende
 • Parkeringsplats
 • Deposition (att betalas kontant)
 • Slutstädning (att betalas kontant)

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

Skidområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Höjd

1956m
730m

Skidbackar

33km

129km

122km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 16
Gondobana 14
Stollift 35
Släplift 39

Glaciärer

Inga

Längdspår

203km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Wilder Kaiser-Brixental

Vill du åka skidor i ett av de största och mest moderna skidområdena i Österrike? Det kan du göra i Wilder Kaiser-Brixental. Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental erbjuder skidåkare och längdskidåkare på oanade möjligheter. Skidområdet ligger nordväst om Kitzbüler Alpen och kan nås med gondolliften.

Tillsammans har orterna Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale och Westendorf ca 250 kilometer sammanhängande pister. Det stora utbudet av liftar gör att du slipper du långa väntetider. Skidområdet har en kabinlift med plats för 8 personer, som på kort tid kan ta dig till Westendorfer Choralpe. Du behöver inte heller oroa dig för snöförhållandena, de moderna snökanoner i området ser till att pisterna är täckta av fin snö.

Det är även möjligt att åka skidor mellan de sju byarna. Förutom skidåkning, snowboard och längdskidåkning, finns det i Wilder Kaiser-Brixental också gott om andra roliga aktiviteter. Här kan du prova på paragliding, kälkåkning eller besöka igloos i staden Alpeniglu.

Stort skidområde, liten by

I det enorma skidområdet hittar du den mysiga bergsbyn Westendorf som ligger mitt i Brixen dalen med fantastisk utsikt över de omgivande bergen och fungerar lite som en länk mellan de enorma skidområdena Wilder Kaiser-Brixental och Kitzbüler/Kirchberg. I den pittoreska staden hittar du inte bara helt fantastisk skidåkning utan även et trevlig utbud av afterski-barer, restauranger samt flera friluftsaktiviteter.

Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Wilder Kaiser-Brixental. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=191865 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)