Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 8 december, 7 dagar, 3 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Haus Alpen Melody

Haus Alpen Melody ligger i lugna och vackra omgivningar nära Westendorfs lilla centrum. Haus Alpen Melody består av rymliga och bekvämt inredda lägenheter. De största rymmer upp till sex personer och de minsta rymmer tre. Lägenheterna är därför lämpliga för både par och mindre grupper. Lägenheterna har även eget kök där du kan laga semesterns måltider och en vacker solterrass där du kan njuta av solen efter dagens äventyr i pisten. Du hittar pisterna 5 minuters promenad från boendet, och om du föredrar att ta den lokala skidbussen som stannar 100 meter från Haus Alpen Melody.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 600 meter
 • Avstånd till skidbacke cirka 400 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 100 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 400 meter

Läs mer

 • Trevliga och bekväma lägenheter
 • Lägenheter för 6 personer
 • Gångavstånd till lift och centrum
 • I dag 25°C

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Brödservice
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

Skidområdet: Wilder Kaiser-Brixental

Höjd

1956m
730m

Skidbackar

33km

129km

122km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 16
Gondobana 14
Stollift 35
Släplift 39

Glaciärer

Inga

Längdspår

203km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Wilder Kaiser-Brixental

Vill du åka skidor i ett av de största och mest moderna skidområdena i Österrike? Det kan du göra i Wilder Kaiser-Brixental. Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental erbjuder skidåkare och längdskidåkare på oanade möjligheter. Skidområdet ligger nordväst om Kitzbüler Alpen och kan nås med gondolliften.

Tillsammans har orterna Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale och Westendorf ca 250 kilometer sammanhängande pister. Det stora utbudet av liftar gör att du slipper du långa väntetider. Skidområdet har en kabinlift med plats för 8 personer, som på kort tid kan ta dig till Westendorfer Choralpe. Du behöver inte heller oroa dig för snöförhållandena, de moderna snökanoner i området ser till att pisterna är täckta av fin snö.

Det är även möjligt att åka skidor mellan de sju byarna. Förutom skidåkning, snowboard och längdskidåkning, finns det i Wilder Kaiser-Brixental också gott om andra roliga aktiviteter. Här kan du prova på paragliding, kälkåkning eller besöka igloos i staden Alpeniglu.

Stort skidområde, liten by

I det enorma skidområdet hittar du den mysiga bergsbyn Westendorf som ligger mitt i Brixen dalen med fantastisk utsikt över de omgivande bergen och fungerar lite som en länk mellan de enorma skidområdena Wilder Kaiser-Brixental och Kitzbüler/Kirchberg. I den pittoreska staden hittar du inte bara helt fantastisk skidåkning utan även et trevlig utbud av afterski-barer, restauranger samt flera friluftsaktiviteter.

Skidresor till Wilder Kaiser-Brixental – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Wilder Kaiser-Brixental. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Wilder Kaiser-Brixental

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=183176 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)