Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

torsdag 30 november, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Tauern Spa World

Det lyxiga och eleganta hotell Tauern Spa World är en trevlig, lugn plats i Kaprun, och utöver panoramautsikt över omgivningarna finns det också ett fantastiskt spa på 20.000 m² av inomhus- och utomhusområden och en glastäckt utomhuspool. Alla rum på Hotel Tauern Spa World är trendigt möblerade och utrustade med TV och ett lyxigt badrum. Dessutom har alla rum balkong med utsikt över den unika miljön. Den Kitzsteinhorn ligger 5 km bort, men skidbussen som tar dig dit, stannar precis utanför hotellet.När du återvänder från backarna på eftermiddagen, blir du inte uttråkad ett ögonblick på Hotel Tauern Spa World. Besök Spa-centret och upplev en värld av lyx, avkoppling och vila. Spa-avdelningen på Hotel Tauern Spa World består av simhallar, 13 olika bastur och ångbad, vattengympa och ett vilorum med öppen spis. Det finns gratis te och fruktjuicer. I det moderna gymmet med panoramautsikt kan sportentusiasterna bränna av några extra kalorier och mot en avgift kan du också njuta av olika slags massage, helande bad och skönhetsbehandlingar. Gäster på Hotel Tauern Spa World kan fritt använda sig av spa och gym. För barnen har hotellet en utomhuspool, en barnpool, 2 rutschkanor, ett multimedia- lekrum och lekplats. När det gäller mat och dryck, hittar du sex olika restauranger, barer och...

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; cirka 1,2 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 1 kilometer: Kitzsteinhorn gletsjer cirka 5 kilometer
 • Avstånd till längdåkningsspår cirka 10 meter
 • Skidbuss i direktanslutning till hotellet

Läs mer

Vad sägs om en ultralyxig semester i bergen? Vi har valt ut den absolut bästa samlingen exklusiva hotell och stugor. Tänk fulländad design, överlägsen service och lugnande spa.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Excellent? Vi erbjuder Excellent på många av våra trevliga destinationer.

Alla Excellent hotell

Är Sunweb Excellent är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Barnvänligt
 • Vackert och omfattande Spa
 • Skidbusshållplats intill hotellet
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Modernt utrustat boende
 • Barnvänligt komplex
 • Reception

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Zell am See - Kaprun

Skidresor till Zell am See - Kaprun ger dig tillgång till att åka skidor i ett av de bästa skidområdena i Österrike. Området ligger granne med Österrikes största skidområde Skicircus och tack vare de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. Ytterligare en fördel med Skidresor till Zell Am See - Kaprun är att finns pister för både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondollifterna ”Gletscherjet 1” och ”Gletscherjet 2” tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe, så här kan du smidigt ta dig runt och utforska hela skidområdet.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den gemytliga österrikiska afterskin är en stor del av folksjälen och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Ett område för alla typer av åkning

I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun och Maishofen, där Zell am Zee är det mest kända skidorten och erbjuder skidåkning för erfarna åkare men, också barnvänliga pister där de kan få upp säkerheten i backen. I Kaprun kan du njuta av snösäker skidåkning på glaciären Kitzsteinhorn med halfpipes och riktigt bra offpist, men också andra aktiviteter som spa och riktigt trevlig afterski. Den lite mindre kända byn Maishofen är något minder och lugnare, men ansluter till flera av landets största skidområden och har dessutom väldigt omfattande nätverk av längdskidsspår.

Skidresor till Zell am See med Sunweb – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zell am See. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=152256 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)