Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 2 december, 7 dagar, 5 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet der Bichlhof

8,8

Vackert och lugnt i utkanten av centrala Zell am See ligger fina Chalet der Bichlhof. Lägenheterna är moderna och har en fantastisk utsikt över sjön Zell am See. Chalet der Bichlhof är perfekt för en underbar semester med familjen eller en grupp vänner. Med bil når du City Express Bahn på ett par minuter (1,9 kilometer bort). Zell am See centrum med dess trendiga butiker, ligger ca 1,7 km bort.

Efter en härlig dag i pisten kan du koppla av i källarbaren på Chalet der Bichlhof  en god dryck. I det fullt utrustade köket kan du laga semesterns måltider och har du inte lust att laga mat varje dag, så är det bara 400 meter från till en av de mysiga och autentiska restaurangerna i centrum, där du kan njuta av undebara österrikiska rätter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till gamla staden cirka 1,7 kilometer
 • Avstånd till skidbuss cirka 1,9 kilometer ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift City Express Bahn cirka 1,9 kilometer
 • Avstånd till skidskola cirka 1,9 kilometer

Läs mer

Små hotell och stugor på magiska platser, alltid nära liften. Personlig service, bekväma rum och rustik inredning är standard med Sunweb Secrets.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Secrets? Vi erbjuder Secrets på många av våra trevliga destinationer.

Alla Secrets hotell

Är Sunweb Secrets är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Lugnt läge
 • Fantastisk utsikt
 • Nyrenoverade lägenheter
 • I dag 28°C

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Brödservice

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Zell am See - Kaprun

Skidresor till Zell am See - Kaprun ger dig tillgång till att åka skidor i ett av de bästa skidområdena i Österrike. Området ligger granne med Österrikes största skidområde Skicircus och tack vare de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. Ytterligare en fördel med Skidresor till Zell Am See - Kaprun är att finns pister för både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondollifterna ”Gletscherjet 1” och ”Gletscherjet 2” tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe, så här kan du smidigt ta dig runt och utforska hela skidområdet.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den gemytliga österrikiska afterskin är en stor del av folksjälen och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Ett område för alla typer av åkning

I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun och Maishofen, där Zell am Zee är det mest kända skidorten och erbjuder skidåkning för erfarna åkare men, också barnvänliga pister där de kan få upp säkerheten i backen. I Kaprun kan du njuta av snösäker skidåkning på glaciären Kitzsteinhorn med halfpipes och riktigt bra offpist, men också andra aktiviteter som spa och riktigt trevlig afterski. Den lite mindre kända byn Maishofen är något minder och lugnare, men ansluter till flera av landets största skidområden och har dessutom väldigt omfattande nätverk av längdskidsspår.

Skidresor till Zell am See med Sunweb – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zell am See. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=128073 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)