Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

torsdag 7 december, 7 dagar, 1 person inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Hotel Latini

8,4

Det lyxiga Hotel Latini i Schüttdorf-Zell am See är perfekt; lugnt, men ändå på gångavstånd från gondolliften. Rummen är vackert möblerade och utrustade med TV och bekväma badrum. Latini Hotel är centralt beläget i den livliga stadsdelen Schüttdorf. Linbanan Areitbahn är mindre än två minuter bort och den tar dig snabbt till skidparadiset på Schmittenhöhe-berget.

Har du behov för att återhämta dig efter en aktiv dag i snön kan du gå till det underbara spa-centret, där du kan välja mellan bastu, solarium, turkiskt bad och infraröd kabin. Skäm bort dig själv med en skön massage och skönhetsbehandlingar och du är redo för en ny dag! Med skidbussen som stannar utanför dörren, är du i det mysiga Zell am See centrum på några minuter, där du bl.a. kan besöka en trevlig afterski-bar.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; Schüttdorf cirka 0 meter, Zell am See cirka 2 kilometer
 • Avstånd till flygplats Salzburg cirka 100 kilometer
 • Avstånd till tågstation cirka 2,0 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 100 meter

Läs mer

 • Areit gondolen på gångavstånd
 • Trevligt spa-center
 • Kan bokas som veckoresa, Miniski eller Mitt i veckan
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Klass: lyx
 • Reception (reception öppen 24 timmar)
 • Hiss
 • Lobby

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

Med halvpension ingår

- Frukostbuffé med varm och kall mat

- Mellanmål från 15:00 till 17:00

- 4-rätters meny, växlat med teman buffé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Zell am See - Kaprun

Skidresor till Zell am See - Kaprun ger dig tillgång till att åka skidor i ett av de bästa skidområdena i Österrike. Området ligger granne med Österrikes största skidområde Skicircus och tack vare de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. Ytterligare en fördel med Skidresor till Zell Am See - Kaprun är att finns pister för både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondollifterna ”Gletscherjet 1” och ”Gletscherjet 2” tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe, så här kan du smidigt ta dig runt och utforska hela skidområdet.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den gemytliga österrikiska afterskin är en stor del av folksjälen och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Ett område för alla typer av åkning

I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun och Maishofen, där Zell am Zee är det mest kända skidorten och erbjuder skidåkning för erfarna åkare men, också barnvänliga pister där de kan få upp säkerheten i backen. I Kaprun kan du njuta av snösäker skidåkning på glaciären Kitzsteinhorn med halfpipes och riktigt bra offpist, men också andra aktiviteter som spa och riktigt trevlig afterski. Den lite mindre kända byn Maishofen är något minder och lugnare, men ansluter till flera av landets största skidområden och har dessutom väldigt omfattande nätverk av längdskidsspår.

Skidresor till Zell am See med Sunweb – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zell am See. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144635 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)