Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 13 april, 7 dagar, 7 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Appartement Sandra

Appartement Sandra renoverades nyligen och har lägenheter för upp till sju personer i Zell am Ziller. Alla lägenheter har ett sammanhängande vardagsrum och kök med separata sovrum. De är utrustade med två balkonger där du kan njuta av utsikten över området. Du har liften inom gångavstånd, men om du bespara dig promenaden har du också möjlighet att ta skidbussen, som är gratis mot uppvisande av liftkort.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum: cirka 1,2 kilometer
 • Avstånd till skidbacke cirka 500 meter
 • Avstånd till skidbuss cirka 350 meter ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift cirka 450 meter

Läs mer

 • Renoverades under 2016
 • Nära liften
 • Trevliga lägenheter
 • För upp till 7 personer

Faciliteter

 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Brödservice
 • Parkeringsplats

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

För en extra kostnad, kan du också boka frukost eller halvpension . Måltiderna serveras på Gasthof Waldrast (mittemot Sandra, cirka 50 meter bort)

Frukost: buffé med bland annat olika sorters ost och korv, ägg, juice och färskt bröd.

Halvpension : frukostbuffé och 3-rätters middag.

FRUKOST

  8 dagar 08.12 - 13.04 937,30:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  HALVPENSION

   8 dagar 08.12 - 13.04 2155,30:- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   [SUBREGION_X_IS_IN_MAINREGION_Y]

   Höjd

   2505m
   580m

   Skidbackar

   11km

   112km

   40km

   0km

   Liftar

   Tåg 0
   Kabinbana 1
   Gondobana 5
   Stollift 26
   Släplift 19

   Glaciärer

   Inga

   Längdspår

   53km

   Funparks

   2

   Härlig skidåkning i Zillertal Arena

   Zillertal Arena är ett fantastiskt vackert skidområde i det större området Zillertal där du kan gå från den ena charmiga staden till den andra. Detta österrikiska skidområde har inte mindre än 234 snökanoner, vilket innebär att snowboardåkare kan roa sig i djup snö och skidåkare kan njuta av välpreparerade pister. Zillertal Arena erbjuder också massor av upplevelser för längdåkaren, som har hela 53 km skidspår till sitt förfogande. I området finns också vackra vandringsleder och roliga kälkbackar som även är belysta på kvällen.

   Från Larmachalm Koenigsleitens solterrass har du en magnifik utsikt över Gerlosplatte området. Dessa två områden i Zillertal Arena är förbundna med en fyra personers stollift. Den moderna linbaneliften, Isskogelbahn, ansluter resten av Zillertal Arena på ett smidigt sätt. Området sträcker sig upp till 2500 m.ö.h vilket gör att du kan vara säker på att du får en vit skidresa.

   Skidorter för alla skidåkare

   Skidresor till Zillertal Arena erbjuder boende i flera trevliga skidorter som Gerlos, Königsleiten och och Zell am Ziller. Gemensamt för dessa skidorter är att de har moderna liftsystem så att du kan utforska Zillertals mång underbara pister. Gerlos är det högs belägna av de tre och erbjuder förutom snösäker skidåkning även gott om aktiviteter utanför pisten. Königsleiten är en typiskt österrikisk by med massor av charm och inbjudande gemytlighet. Även denna by är väldigt högt belägen och erbjuder pister för skidåkare på alla nivåer.

   För dig som söker lite mer fart och håll igång kan Zell am Ziller varmt rekommenderas. Här finns gott om både nattliv och underhållning när man är klar med dagens skidåkning, eller så kan man avsluta dagen tidigt en av de mång restaurangerna och äta utsökta måltider. Den som söker ett riktigt tufft träningspass kan bege sig till höghöjdsspåret på 1700 meters höjd och njuta av fantastisk utsikt.

   Skidresor till Zillertal Arena – Alltid inklusive liftkort

   Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal Arena. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

   Läs mer om Zillertal Arena

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

   Skidområdet: Zillertal

   Höjd

   3250m
   550m

   Skidbackar

   36km

   244km

   167km

   0km

   Liftar

   Tåg 0
   Kabinbana 32
   Gondobana 29
   Stollift 63
   Släplift 77

   Glaciärer

   1

   Längdspår

   36km

   Funparks

   Inga

   Härlig skidåkning i Zillertal

   Skidresor till Zillertal erbjuder skidåkning i hjärtat av Österrike som består av en rad välkända skidresmål, såsom Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Hochfügen, Gerlos, och Zell am Ziller. Zillertal är med sina idylliska byar och bondgårdar en underbar och populär del av Österrike.Mellan de olika byarna kör det regelbundet skidbussar. Du kan också åka gratis med tåget från Jenbach till Mayrhofen. Skulle snöförhållandena inte vara de bästa, kan du besöka glaciären Hintertux som ger 100% snösäkerhet.

   Skidorter för alla skidåkare

   En absolut höjdpunkt bland skidområdena är Ski Zillertal 3000. Med Hintertux glaciären, den största linbanan i Österrike, Ahorn och den brantaste skidbacken i Österrike, är den Harakiri en region av superlativ. De cirka 227 kilometer skidbackar erbjuder helt nya möjligheter för skidåkare på alla nivåer. Från Mayrhofen finns det två stora linbanor: Penkenbahn och Ahornbahn. Den snabba Ahornbahn ter dig på cirka 7 minuter upp till toppen. Eftersom så många av liftarna är snabba, är köerna korta.

   Zillertal Arena är ett vackert skidområde där man kan åka från by till by. Underbar skidåkning speciellt för erfarna skidåkare med medelsvåra skidbackar och upp till ganska tuffa. För att saknaden efter dem där hemma inte ska bli för stor under semestern, kan du använda dig av områdets många Wi-Fi-hotspots. I nästan varje lift, stuga och restaurang skickar du kan du ansluta. Du kan också kolla vilka liftar som är öppna, genom iZillertal Arena app.

   Skidorterna Spieljoch, Hochfügen och Hochzillertal är kända för sin snö. I dessa moderna skidorter har gjort stora investeringar i stora hotell och nya skidliftar. Till skidorterna Spieljoch och Hochfügen, som inte är kopplade till varandra, kan du använda samma liftkort. Skidområdena Hochfügen och Hochzillertal är anslutna med en stor lift, Wedel Express, vilket ger dig totalt 166 kilometer av pister.

   Skidresor till Zillertal – Alltid inklusive liftkort

   Sunweb har ett stort utbud av flyg, buss och kör själv-resor till Zillertal. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

   Läs mer om Zillertal

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6128360 #!


   Resenärer

   Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

   Vuxna Äldre än 17 år
   Barn (2 till 16 år)
   Små barn (0 till 1 år)