Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 9 december, 7 dagar, 12 personer inkl. liftkort , Endast boende

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalets Veysonnaz 4*

Chalets Veysonnaz 4 är vackra chalets som ligger utspridda i Veysonnaz. Alla ligger max en kilometer från centrum och stugorna är perfekta för en skidsemester med en grupp vänner eller familj, med plats för 12 personer.

 

Stugorna är mysiga och inredda i chalet-stil med mycket trä. Köket är helt i trä, men med modern utrustning så att du kan laga goda måltider. Efter en dag i pisten,  kan du värma dig framför den öppna spisen, eller besöka närbelägna Residence Ski Paradise, där du fritt ken använda dig av den uppvärmda inomhuspoolen.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum; centrum (type A) maximaal cirka 1 kilometer, centrum (Type B) maximaal cirka 1,5 kilometer
 • Avstånd till skidbacke skipiste (type B) cirka 1 kilometer: skipiste (type A) cirka 2,5 kilometer
 • Närmaste affärer cirka 1 kilometer
 • Närmaste (mini) mataffär cirka 1,5 kilometer

Läs mer

 • Rymlig fristående stuga
 • Öppen spis
 • Perfekt för små grupper
 • Lugnt läge

Faciliteter

 • Reception (öppen: söndag från kl. 09:00 till kl. 11:00, lördag från kl. 08:00 till 12:00 och från kl. 13:30 till 18:00, öppna: måndag t.m fredag från kl. 08:00 till 10:00 och från kl. 16:00 till 18:00, stängd den onsdag) (central reception)
 • Wi-Fi på rummet (gratis)
 • Husdjur inte tillåtet
 • Plats på parkeringsplats: 10,00 schwesiska frank per person per natt

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52195

Skidområdet: Les Quatre Vallées

Höjd

3330m
1400m

Skidbackar

73km

180km

156km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 5
Gondobana 12
Stollift 24
Släplift 46

Glaciärer

1

Längdspår

38km

Funparks

Inga

Härlig skidåkning i Les Quatre Vallées

Les Quatre Vallées betyder på franska ”de fyra dalarna” och är den största skidregionen i Schweiz. Regionen består bland annat av de 4 skidorterna Verbier som är den mest kända, La Tzourmaz, Les Collons och Les Masses. I skidområdet finns det hela 400 km pist och skidåkning på upp till 3300 meters höjd på glaciären Mont Fort. Mont Fort-glaciären bjuder på den längsta och vackraste skidbacken i hela Alperna, och suverän utsikt med Toblerone-liknande bergstoppar.

Trots att skidregionen är särskilt känd bland mer avancerade åkare och har fått pris för just detta, finns det någonting här för alla. Skidresor till Les Quatre Vallées bjuder också på massor av blå pister där minder vana skidåkare kan öva upp sina färdigheter. Tack vare glaciären, det höga läget och de över 200 snökanonerna, är regionen väldigt snösäker. Större delen av pisterna ligger på 2500 meters höjd framför allt legendariska Piste de L’Ours erbjuder pister av högsta kvallité. De fyra orterna i vårt program har något för alla smaker.

Skidorter som passar alla smaker

La Tzoumaz betyder ”ta det lugnt”, och det är precis vad man kan göra här. Den trevliga byn ligger på 1500 m.öh. med skidåkning på upp till 2400. Här kan familjer koppla av i lyxiga och vackra omgivningar, och söker ni aktiviteter utanför pisten finns här en 10 km lång pulkabacke, ishall och mycket mer.

Veysonnaz är en lite mindre landsbyggdsort med härlig atmosfär och en gemytlig afterski-pub. Här har du även möjlighet att upptäcka både Les Quatre Vallées och det lite mindre skidområdet Prinze.

Söker du en barnvänlig skidresa är Les Collons ett säkert kort. Här bor du i en bilfri by, nära pisterna och ett barnområde. Även Les Collons är lugnt men erbjuder fortfarande allt du behöver på en avkopplande skidsemester.

Les Masses är en charmig by med rustik atmosfär med bland annat typisk schweizisk restaurang, en bar, en livsmedelsbutik och en torgmarknad. Denna skidort är perfekt för dig som främst åker på skidresa för skidåkningen och att umgås med nära och kära i en lugn och vacker miljö.

Skidresor till Les Quatre Vallées – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Quatre Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Schweiz med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer om Les Quatre Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52195
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=157375 #!


Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)