Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor med ski-in/ski-out

Bekväma skidresor med hotell mitt i pisten

Våra skidresor med Ski-in/ski-out är liksom alla våra andra skidresor; bra och billiga skidresor med fantastisk skidåkning, med den enkla skillnaden att du bor precis i pisten. Det är bara att spänna bindningarna på morgonen och åka iväg. Skidresor med ski-in/ski-out är väldigt populärt bland barnfamiljer som vill ha en bekväm skidsemester och slippa släpandet av barnens skidor på morgonen! Ski-in/ski-out gör det enklare om man till exempel ska hem och hämta något eller känner för att ta ett mellanmål hemma under dagen.


Skidåkning direkt från ytterdörren

Vårt breda utbud av ski-in/ski-out skidresor gör att du kan hitta allt från prisvärda lyxhotell till billiga läghenhetsboenden, alltid precis vid skidbacken. Vissa skidorter ligger mitt på bergssluttningarna vilket gör att nästan alla boenden har ski/in-ski/out. I bland annat Val Thorens och den barnvänliga skidorten Avoriaz kan man åka skidor genom hela byn.


Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresor med Sunweb!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)