Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor 2018/2019

Skidresor skidsäsongen 2018/2019

Vårt spännande utbud av billiga skidresor till Alperna under skidsäsongen 2018/2019!

I år kan du åka på skidresor med oss till Frankrike, Österrike, Andorra, Schweiz och Italien. Vårt stora nätverk av destinationer och hotell gör att vi kan erbjuda Sveriges största utbud av skidresor till Alperna. Vi har hotell, lägenheter, och stugor på de mest populära skidorterna i Alperna så att du kan få en skidsemester med riktigt bra skidåkning till ett riktigt bra pris.

Skidresor som passar dina krav, önskemål och budget

Vi har billiga skidresor för alla plånböcker och önskemål. På våra Sunweb Koncept skidresor har vi handplockat hotell för att göra det lättare för dig att hitta rätt skidresa. Selections – våra mest populära hotell till billiga priser. Excellent – lyxiga hotell med mycket bekvämligheter. Secrets – litet, mysigt och unikt. Om du är ute efter något annat eller har mer specifika önskemål kan du alltid gå in på "Sök och boka", där du kan söka på precis vad du letar efter.

Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresor med Sunweb!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

ALLTID NÄR DU RESER MED SUNWEB

  • Liftkort ingår i priset
  • Transfer ingår vid flygresor
  • Prisgaranti
  • Flexibla reslängder

SUNWEB - DIN RESEARRANGÖR

Vi ser det som vår främsta uppgift att skapa de bästa semesterminnena för våra gäster, och vår högsta prioritet är att göra det lätt för dig att hitta unika och oförglömliga semesterupplevelser till ett rimligt pris.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)