Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Boka din skidresa för nästa år redan nu

Stor boka tidigt-rabatt och fri avbeställning (gäller ej flygresor)

Har du redan nu bestämt dig för en skidsemester i vinter eller har du en favoritskidort som du åker till varje år? Oavsett anledningen kan det vara en bra idé att boka skidresor tidigt hos Sunweb, eftersom vi har stora boka tidigt-rabatter. Ofta är rabatten högre ju tidigare du bokar och du kan hitta resor med upp till 50 % rabatt, så att du och din partner, familj eller vänner kan få mer skidresa för pengarna och vi erbjuder dessutom fri avbeställning fram till den 1/9 (gäller endast resor med buss eller bil).

Bokat tidigt – få resan billigt

Vill du fira en idyllisk jul framför en mysig brasa med familjen i en österrikisk stuga, fira in tolvslaget i lyx på en trevlig uteservering i franska Alperna eller spendera sportlovet åkandes ner genom färsk pudersnö i Italien, kan priset lätt springa iväg. Men genom att boka skidresan tidigt kan du få just den skidsemester du drömmer till ett väldigt bra pris. Hos Sunweb ingår dessutom alltid liftkort i priset.

Billiga skidresor på dina villkor

Vi erbjuder både flyg, buss och kör-själv-resor med boka tidigt-rabatt till Österrike, Frankrike, Italien, Andorra och Schweiz med flexibla reslängder så att du kan anpassa semestern efter dina önskemål. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då rabatterna gäller under vissa perioder och så länge det finns platser kvar.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)