Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor över sportlovet

Hos Sunweb hittar du billiga skidresor över sportlovet – alltid med prisgaranti

Vill du, liksom många andra åka iväg på skidresa under sportlovet? Längtar du efter bra afterski, skön skidåkning i soliga pister och massor av snö? Anledningarna till att Alperna lockar under sportlovet kan vara många. Med oss hittar du de billigaste priserna på sportlovsresor till Alperna, som annars är relativt dyrt. Våra billiga skidresor under sportlovet inkluderar alltid liftkort, boende och du kan själv välja om du vill flyga, ta bussen eller köra själv till skidorten.


Boka tidigt och få skidresan billigt

Tänk på att skidresor är väldigt populära under sportlovet, vi rekommenderar därför att du bokar skidresor tidigt så att du får tillgång till de bästa priserna och det största urvalet. Har du däremot is i magen och vågar vänta, kan du hålla öga med våra erbjudanden där vi bland annat kommer lägga upp om det dyker upp några sista minuten skidresor under påsklovet.

Ta en titt nedan där vi samlat våra skidresor över sportlovet och hitta din favorit

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)