Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Topp 5: Halvpension

Topp 5 hotell

Våra 5 mest populära skidresor med halvpension

Är du en finsmakare eller bara vill bo bekvämt under skidresan? Vi har samlat några av våra bästa skidresor till våra mest populära hotell. Dessa hotell har som helhet fått väldigt bra betyg av våra tidigare gäster. Många av våra gäster ställer krav på att boendet ska ha god mat, bra läge i förhållande till centrum och liftar, samt hålla hög kvalité. Kanske blir något av dessa fem hotellen även din favorit!

Bo bekvämt med halvpension

Alla vårta topp 5 hotell är med halvpension eller all inclusive där du på morgonen serveras läckra bufféfrukostar med ett överflöd av bröd och pålägg, allt du behöver för att starta dagen full av energi. På kvällen bjuds det på goda traditionella eller internationella middagar. Så om du vill slippa spendera tid med att laga mat under skidsemestern, boka skidresan till ett av våra hotell med halvpension eller all inclusive. Som vanligt ingår liftkort i alla våra skidresor.

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)