Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Topp 5:
Ski in/ski out

Topp 5 ski-in/ski-out

Våra 5 bästa ski-in/ski-out skidresor i Alperna

Älskar du skidåkning men vill inte släpa skidorna till liften varje morgonen och sen hem igen på eftermiddagen. Med våra ski-in/ski-out skidresor kan du bara klicka av och på skidorna direkt utanför ytterdörren. Vi har samlat våra bästa ski-in/ski-out skidresor så att du får en bekväma skisemester på våra bäst belägna hotell i Alperna. Här hittar du fantastiska skidresor i världsklass! Vissa skidorter ligger på sluttningarna vilket gör att nästan alla boenden har ski/in-ski/out. I bland annat Val Thorens och Avoriaz kan man åka skidor genom hela byn.

Perfekt läge under din skidsemester med Ski-in/ski-out

Våra Ski-in/ski-out hotell, lägenheter och stugor är för dig som anser att riktigt bra skidåkning är det viktigaste när du åker på skidsemester, som inte vill slösa tid på långa transporter till och från pisten. Här bor du på Alpernas bästa skiddestinationer i våra ski-in/ski-out hotell som ligger precis i pisten så att du kan vara den första ut i backen varje morgon. Nedanför hittar du de ski-in/ski-out skidresor som är mest uppskattade bland våra gäster, så att du kan få så mycket skidåkning som möjligt, till et billigt Sunweb pris. När du åker till Alperna med Sunweb ingår alltid liftkort i priset.

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)