Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

Skidresor med wellness

Avslappnande skidresor med spaanläggning på hotellet

Värdesätter du fint boende och ett besök på hotellets spaanläggning efter en dags skidåkning i pisten när du åker på skidresor till Alperna? Vi förstår dig. Därför har vi samlat skidresor med hotell som erbjuder wellness nere i Alperna. Efter en lång dags skidåkning finns inget bättre än att ta av sig skidkläderna, gå ner i spaavdelningen och låta kroppen slappna av i bastun eller i en varm jacuzzi. På vissa av våra skidresor med wellness-hotell erbjuds även spa behandlingar, exempelvis massage som kan vara välbehövligt efter en dag i pisten.


Skidåkning med wellness behöver inte bli dyrt

En lyxigare skidresa behöver inte kosta mer. När du åker på skidresor med oss kan du vara säker på att du hittar billiga skidresor, vi är så säkra på detta att vi till och med erbjuder våra gäster prisgaranti på våra skidresor.

Du behöver inte nödvändigtvis bo på ett wellness hotell för att ha tillgång till wellness under skidsemestern, många av våra orter har badhus där det finns wellness, spa och andra aktiviteter. Ett exempel på några orter som erbjuder detta är Avoriaz, Val Thorens, Canazei och Bad Gastein.Som vanlig ingår alltid liftkort när du bokar skidresor med Sunweb!

Om du letar efter något annat är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 040-668 80 88 eller skriv ett mejl till info@sunweb.se, så hjälper vi dig gärna.

Resenärer

Pris och information anpassas efter resesällskapets storlek. Barnrabatter dras av i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)